Hva står Livsstils-koden for,
og hva er min visjon med kurset?

Livsstils-koden er et prosjekt som tar for seg online coaching på en helt ny måte.
I stedet for den gammeldagse måten hvor kunder får tilsendt en treningsplan og kostplan med en ukentlig feedback, vil dette prosjektet gjøre oppfølging mer personlig og tilrettelegge for større utvikling for kunden.

Etter å ha sett og jobbet nøye med alle faktorer og prosesser vi må igjennom i en livsstilsendring med kunder både på treningssenter og online, har jeg sett hva det er større behov for. For å virkelig lykkes med en livsstilsendring, og ja knekke selve livsstils-koden - må det skje en mental forandring like mye som en fysisk.
Etter å ha skrevet ned alle utfordringene jeg selv hadde underveis på min livsstilsreise, ting jeg lurte på og kunnskap jeg manglet, sammen med tilbakemelding fra kunder jeg har coachet - ble Livsstils-koden gradvis bygget. 

Dette kurset tar for seg alle problemstillinger du vil møte på underveis i din livsstilsendring, og gir deg verktøy, oppgaver og virkemidler slik at du er forberedt.
I tillegg til et samhold for motivasjon og inspirasjon med andre som går igjennom nøyaktig det samme som deg.

Livsstils-koden er et konsept jeg kommer til å bygge videre på, og min visjon er at alle som virkelig ønsker å få til en forandring skal ha et sted de kan gå til for å bli sett, hørt og ivaretatt.
Her skal du lære, utvikle deg selv og skape en varig endring både fysisk og mentalt. 


RxqdGMRw

10 grunner til å melde deg på Livsstils-koden


 1. Frihet. Du får tilgang til en kursportal hvor all informasjon og kunnskap du trenger for å lykkes er samlet, men du fullfører kurset i ditt eget tempo. Så lenge du har et aktivt medlemskap har du full tilgang til alt, og er med på det du selv føler du har behov for.
 2. En investering i deg selv. Når du går igjennom Livsstils-koden, vil du lære deg selv å kjenne på en helt annen måte, og se hva det er du trenger å jobbe med fremover for at du skal ha det bra. Ikke bare når det kommer til en livsstilsendring, men også i livet ditt generelt. Jo mer du åpner deg opp for å jobbe med egen utvikling både fysisk og mentalt, jo flere faktorer vil falle på plass i livet ditt rundt deg. 
 3. Fellesskap. Livsstils-koden er et sted for utvikling, og du vil kunne skape nye relasjoner med mennesker i samme prosess som deg, og knytte nye vennskap. Alle kursdeltakere får tilgang til en privat Facebook gruppe, hvor spørsmål, utfordringer og tips vil bli tatt opp i felleskap.
  Slik at du får muligheten til å bli kjent med andre på samme reise, om du ønsker. 
 4. Tilgjengelighet. Du finner alt du trenger i kursportalen, som er strukturert slik at du jobber med et og et tema om gangen. Selv om du har kommet deg igjennom en Modul, kan du alltids gå tilbake og gå gjennom leksjonene på nytt, eller se bonus leksjonene for det lille ekstra, og angripe temaet fra en annen vinkel. 
 5. Underholdning. Kurset er lagt opp slik at det skal være gøy å jobbe med seg selv, og at du skal lære nye sider med deg som du kanskje ikke visste fra før. 
 6. Selvutvikling. Jeg har lagt enormt stor vekt på selvutvikling i kurset, og dette er en rød tråd som går igjennom alle Modulene. Du SKAL utvikle deg, for å bli en bedre versjon av deg selv. På kurset får du hjelp til hvordan du kommer i gang, og det kommer til å bli veldig klart og tydelig hva du fysisk må jobbe mer med. Du får også verktøy for videre utvikling på egenhånd, etter du er ferdig med kurset. 
 7. Håp. På kurset vil du få ny kunnskap, men også ny motivasjon og muligheten til å så frø rundt deg der du går - slik at du hele tiden vil føle deg inspirert. Målet mitt er å åpne opp øynene dine og utvide tankesettet ditt, slik at du skal tørre å drømme stort og se at alt er mulig så lenge du tror på deg selv. 
 8. Resultater. Meningen med Livsstils-koden er å lede deg fra der du er i dag, til dit du ønsker å være. Du skal få resultatene du ønsker, så lenge du er villig til å gjøre jobben som kreves for å komme dit. 
 9. Fordeler. Som deltaker av Livsstils-koden vil du få flere fordeler både i form av egen utvikling, men også tilbud og rabatterte priser på alle relaterte produkter som eksistere nå - OG som kommer i fremtiden. Når du først er kommet på innsiden vil du bli holdt i varmen og inkludert.
 10. Finn ditt underliggende potensiale! Livsstils-koden skal være et vendepunkt i livet ditt, døren du åpner til en verden av kreativitet, selvledelse og forståelse.
  For deg selv, egen kropp og hva sinnet ditt er i stand til.  


Intelligence plus character - that is the goal of true education.
- Martin Luther King Jr.