Informasjon om Christine Drage


Jeg jobber som mental trener, kostholdsveileder, online coach, kurs - og foredragsholder innenfor helse, trening og ernæring.

På denne nettsiden finner du en oversikt over de ulike tjenestene jeg tilbyr og kan enkelt komme i kontakt med meg ved å sende en melding. 

Hvilken type coach er jeg?

Jeg brenner lidenskapelig for helse, og er en holistisk coach som fokuserer på helhetlig helse.
Hoved målet mitt er å veilede deg til det som er optimal helse for deg med ditt utgangspunkt. For meg er det enormt viktig å se på mennesket i et helhetlig perspektiv. Hvor dine behov er i fokus, der du blir krystallklar over hva som er viktig for deg og hvorfor, samtidig som jeg holder deg ansvarlig ovenfor dine mål. 

Hvilke tjenester tilbyr jeg?

 • Tradisjonell coaching:
  Online coaching med ukentlig oppfølging.
  For deg som ønsker tett oppfølging og en som holder deg litt i nakkeskinnet.
  Her får du inkludert kostplan og treningsprogram ved oppstart og oppfølging i form av ukentlige telefonsamtaler. Vi bruker tid på å kartlegge målet ditt og legger sammen opp en plan som passer inn i din hverdag. 

 • Ansvarlighetspartner:
  Online coaching med månedlig oppfølging.
  For deg som ønsker programmer og hjelp til planlegging, men ikke har behov for tett oppfølging.
  Her får du kostplan og treningsprogram ved oppstart, en ukentlig feedback på mail og en telefonsamtale i måneden hvor vi går dypere gjennom utviklingen din.

 • Kostholdsplan:
  For deg som ønsker en kostplan med måltidsoppsett, uten coaching. 

 • Treningsprogram:
  For deg som ønsker et skreddersydd treningsprogram til dine mål, uten oppfølging.

 • Livsstils-koden - online kurs:
  Online kurs i livsstilsendring hvor du får hjelp til selvhjelp gjennom et online kurs med videoer, oppgaver og leksjoner. Her går vi i dybden av hva som skal til for å lykkes med en permanent livsstilsendring, og du vil lære teknikker og bransjehemmeligheter. Perfekt for deg som ønsker å få til en livsstilsendring, men ønsker å gjøre det på egenhånd i ditt tempo.

 • Foredrag/ Workshops:
  Jeg tilbyr også foredrag og ulike workshops, som kan spesialdesignes på forespørsel. 
  - Hvordan lykkes med en varig livsstilsendring
  - Trening for smertelindring og økt livskvalitet
  - Hvordan barndomskonflikter og traumer manifesterer seg som fysiske plager 
  - Hva vil det si å være mentalt sterk?
  - Introduksjon til meditasjon


Hvordan er jeg kvalifisert?

Jeg er utdannet Personlig Trener og kostholdsveileder gjennom Akademiet for Personlig Trening, NLP coach og Mindfulness teacher med ulike sertifiseringer innenfor holistisk helse. 

Litt kort om meg:
I 2015/2016 la jeg på meg 30 kilo under et problematisk svangerskap (veide 107 kilo på det meste), hvor jeg senere fikk vite at jeg var kronisk syk. I en utredning i etterkant av fødselen fikk jeg påvist at jeg har revmatisme og fibromyalgi, som har gitt meg mye smerter. For å få kontroll over helsen min satt jeg derfor i gang med rehabilitering og opptrening i 2017, som var starten på min vektreduksjon og livsstilsendring. 

Nå har jeg gått ned over 45 kilo, opprettholdt vekten og dedikert livet mitt til arbeid innenfor helse. Jeg har jobbet 2 år som Personlig Trener hos Actic i Bergen, og jobber nå hovedsakelig som online coach på nett og utvikler egne kurs innenfor livsstilsendring og helse. Jeg har også publisert min første bok om mental helse "Når hjernen blir et helvete", som kommer ut i februar 2023. Jeg arrangerer ulike Workshops og Meet-ups i Bergen for de som er interessert i å møtes fysisk, og har timer i Meditasjon og Qi Gong hos We are Family Yoga i Åsane.

I starten av 2021 fikk jeg påvist ME/CFS og hadde en forverring i helsen, som førte meg inn på holistisk helse. 
Det har gitt meg muligheten til å fungere mer eller mindre normalt med en syk kropp, og jeg brenner for å hjelpe og veilede andre gjennom den prosessen jeg selv har vært igjennom.

Programmet mitt Livsstils-koden, er designet for å ta deg igjennom din livsstilsreise på en forsvarlig måte hvor du får all kunnskapen du trenger om ernæring, verktøy og virkemidler for å lede deg selv mot målene dine og veiledning for å holde deg inspirert og motivert.

Du kan lese mer om programmet under "Livstils-koden" i toppen av nettsiden.

Ikke vær redd for å ta kontakt, om det er noe du lurer på!

Mvh,



Her finner du de siste innleggene mine på Instagram, hvor jeg for det meste deler tips og inspirasjon til trening, helse og livsstil. Følg gjerne for mer inspirasjon!